Wednesday, 31 January 2018

DARI 2OZ NAIK KE 5OZ SELEPAS UPGRADE ILMU !!"

Boleh tengok perkongsian Puan Norlia di sini πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»




Bila kita TAK pernah dapat 5oz untuk satu sesi, kita akan rasa excited bila sekali perah dapat banyak macam ni.

Mungkin biasa bagi orang lain, tapi untuk mummy yang tak pernah dapat, perasaan tu mummy je yang tahu.😍

Bukan teknik power pumping itu semata-mata yang menaikkan production tapi ada beberapa perkara lain yang perlu diperbaiki dahulu.☺️

Ni RESULT selepas 2 hari Puan Norlia jumpa Kak Nad. Alhamdulillah syukur dengan REZEKI dari-Nya.

Tak ada teknik magic susu akan naik dalam masa sehari atau sesaat kalau perkara basic mommies tak nak perbaiki. 



Alhamdulillah ebook "Tips Pam-Pam Penuh" yang Kak Nad pernah beri FREE tu pun ada yang membantu mommies sampai boleh dapat berpuluh oz sehari.

Kak Nad doakan Puan Norlia dan mommies lain di luar sana akan terus berusaha tanpa putus asa dan in shaa Allah berjaya untuk menyusukan anak mommies sehingga 2 tahun πŸ’•

Amin...


Salam Penyusuan Susu Ibu dari,
Nad Masrom
Your Breastfeeding Peer Counselor

No comments: